Αύγουστος 2015

Η πιο sexy χάκερ του πλανήτη!

Σίγουρα, οι περισσότεροι απο μας μόλις ακούμε τη λέξη "χάκερ" το μυαλό μας πάει αμέσως σε μερικά "σπασικλάκια", με γυαλιά και σπυράκια στο πρόσωπο, τα οποία όμως είναι ικανά με μία μικρή κίνηση να διαλύσουν ακόμα και μία ολόκληρη αυτοκρατορία!!

Δείτε λοιπόν την SexyCyborg, την καυτή Κινέζα χάκερ, η οποία για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτει το πραγματικό της όνομα και είναι πλέον γνωστή μόνο με το ψευδώνυμο της. Η εμφάνιση της της επιτρέπει να στρέφει τα βλέμματα αλλού και έτσι να μπορεί να κάνει τη δουλειά της ανενόχλητη και, κυρίως, χωρίς να την παίρνει κανείς χαμπάρι.

Tags: 

Αυτό είναι το νέο iPhone;

Ένα βίντεο με το νέο πολυαναμενόμενο iPhone 6S της Apple "ανέβηκε" μόλις λίγες ώρες πριν σήμερα το πρωϊ στο Youtube.
Το βίντεο, που ανήρτησε η MacRumors, μία εταιρεία που ειδικεύεται στις αποκαλύψεις σχετικά με την Apple, επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν τη νέα συσκευή της Apple να διαθέτει οθόνη με τεχνολογία Force Touch, νέα κάμερα 12MP και καλύτερο επεξεργαστή από το iPhone 6.
Να θυμήσουμε πως ότι η Apple αναμένεται να προχωρήσει στην επίσημη παρουσίαση του iPhone 6S εντός του Σεπτεμβρίου ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο όσον αφορά το συγκεκριμένο βίντεο.

Tags: 

Το υπέρτατο τεστ αντοχής για το Iphone 6s.

Μετά απο το περσινό "φιάσκο" με το iphone που λυγίζει κάτω απο συγκεκριμένη πίεση, η ομάδα της Apple θέλησε να εξελιχθεί και να αφήσει αυτό το μελανό σημείο στο παρελθόν, σχεδιάζοντας ένα νέο iphone, η αντοχή του οποίου θα ξεπερνάει κατά πολύ το τελευταίο μοντέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα iPhone 6s και iPhone 6 Plus θα είναι κατασκευασμένα απο 7000 series αλουμίνιο, η αντοχή του οποίου ξεπερνά κατά πολύ αυτή του 6063 grade αλουμινίου που χρησιμοποιήθηκε πέρσι.

Tags: 

Κρήτη: Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τράπεζας.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα το πρωι σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στην περιοχή Πεζών του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων Κρήτης.

Όπως γνωστοποιήθηκε και απο τα τοπικά μέσα, ένας άντρας αγνώστων στοιχείων εισήλθε στο κατάστημα χωρίς να έχει καλυμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φωνάζοντας χαρακτηριστικά "ληστεία" κάταφερε να "εισπράξει" περίπου 8-10.000 ευρώ και να διαφύγει πεζός και ανενόχλητος προς άγνωστη κατεύθυνση.

Tags: 

Windows 10 και πειρατεία

Ολοένα και αυξάνονται οι χρήστες που εγκαθιστούν το ολοκαίνουργιο λογισμικό της Microsoft. Όμως λίγοι κάθονται να διαβάσουν τα ψιλά γράμματα στους όρους χρήσης και οι περισσότεροι δεν κάθονται να τους διαβάσουν καν, με αποτέλεσμα να συμφωνούν με οτιδήποτε αναφέρεται εκεί χωρίς καν να γνωρίζουν σε τι συμφωνούν...

Tags: 

Ιστοσελίδα για να κερατώσεις το σύζυγο σου!

Το κέρατο όλοι γνωρίζαμε πως έχει ιδιαίτερη...ζήτηση αλλά σίγουρα ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε οτι έχει τόσο ΜΕΓΑΛΗ ζήτηση! Το ανακαλύψαμε όμως μέσως μίας ισττοσελίδας η οποία έχει κάνει πάταγο παγκοσμίως και απευθύνεται καθαρά σε γυναίκες που επιθυμούν να απατήσουν το σύζυγο τους!

Tags: 

Ένα μέσο μετακίνησης που χωράει...σε μία τσάντα!

Τα τελευταία χρόνια γίνεται στην κυριολεξία αγώνας δρόμου μεταξύ των ομάδων σχεδιασμού και ολοένα προκύπουν νέα και πρωτότυπα μέσα ατομικής μετακίνησης, τα οποία έχουν ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση απο το κοινό.

Η αρχή έγινε φυσικά με το Segway, το οποίο πήρε γρήγορα το δρόμο της μαζική παραγωγής και πλέον το συναντάμε σε πολλούς χώρους όπως μουσεία και διάφορα αξιοθέατα. η Lexus επιχείρησε και εκείνη με τη σειρά της να λανσάρει ένα hoverboard, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία όμως, καθώς το γεγονός οτι λειτουργεί μόνο πάνω σε μεταλλική επιφάνεια φαίνεται πως απογοήτευσε πολλούς.

Tags: 

WINDOWS 10

Την καλύτερη δυνατή εντύπωση έχουν δώσει στους χρήστες τους οι τεχνικοί της microsoft τελειωποιώντας το απόλυτο λειτουργικό σύστημα όπως λένε και δίνοντας την αίσθηση ότι παίζουν μόνοι τους στον δύσκολο στίβο των συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Μέχρι τη στιγμή που μιλάμε οι χρήστες παγκοσμίως που χρησιμοποιούν το καινούριο λογισμικό ανέρχονται σε 650.000.000 σπάζοντας ακόμα και το τελευταίο ρεκόρ που είχε πραγματοποιηθεί με το windows 7. Τον επόμενο μήνα οι πωλήσεις αναμένονται να φτάσουν το ενάμισι δισεκατομμύριο και οι διοικούντες τρίβουν τα χέρια τους απο ικανοποίηση.

Tags: 

Νέο ξυπνητήρι που ζητά μία selfie για να σταματήσει να χτυπά!

Έχετε πρόβλημα στο να ξυπνάτε στην ώρα σας το πρωϊ; Έχετε συνηθίσει να κλείνετε το ξυπνητήρι και να ξαναπέφτετε για ύπνο, με αποτέλεσμα να αργείτε συνεχώς; Τότε η εφαρμογή αυτή είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας!

Πρόκειται για ένα "έξυπνο" ξυπνητήρι με το όνομα Snap me up το οποίο σταματά να χτυπά μόνο αν ο χρήστης βγάλει μία selfie! Και μάλιστα, για να μην νομίζετε πως μπορείτε να το ξεγελάσετε, δεν σταματάει αν δεν βγει φωτογραφία εστιασμένη σε πρόσωπο!

Tags: