Ιανουάριος 2016

Όλοι γνωρίζουν το «μυστικό» site του Facebook

Το Facebook βρίσκεται παντού και το χρησιμοποιούν όλοι, ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι στον πλανήτη Γη που δεν γνωρίζουν την ύπαρξη του.

Ωστόσο, η τεχνολογία εξελίσσετε ραγδαία, εδώ και λίγο καιρό έχει κάνει την εμφάνιση του ένα δεύτερο site που κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά είναι πιο «ευέλικτο» και εξυπηρετεί μια από της βασικές λειτουργίες του Facebook, την επικοινωνία φίλων μέσω προσωπικών μηνυμάτων άμεσα.

Tags: 

Υπομονή για το νέο iPhone 5se

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα νέο μοντέλο της Apple θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο, ο λόγος για το νέο iPhone 5se.

Το νέο μοντέλο smartphone της Apple θα έχει ίδια χαρακτηριστικά με τον iPhone 6: επεξεργαστή Α8, 8 megapixel και 1Gb RAM, επίσης θα διαθέτει οθόνη τεσσάρων ιντσών, έχοντας τις διαστάσεις του τελευταίου «μικρού» κινητού της Apple, iPhone 5s.

Στα δημοσιεύματα αναφέραν πως θα είναι πιο μικρό και πιο οικονομικό σε σχέση με τα υπόλοιπα της εταιρείας Apple, ανυπομονούμε να το διαπιστώσουμε λοιπόν…

Tags: 

Η Ford προβλέπει συνεργασίες

Η αυτοκινητοβιομηχανία της Ford βλέπει θετικά την κίνηση της Silicon Valley να μπει δυναμικά στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, σε αντίθεση με άλλους κολοσσούς.

Σήμερα υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας αναφέρει πως ένας ανταγωνισμός από εταιρείες όπως η Google και η Apple θα ήταν ιδιαίτερα ευπρόσδεκτος και αποδεκτός.

Tags: 

Τablet βοηθά την γεροντική άνοια

Μελέτες έδειξαν πως η τεχνολογία μπορεί να καθυστερήσει την πάθηση των γερόντων, με πρόγραμμα που μπορεί να κρατάει την λειτουργία του εγκεφάλου πιο ενεργή.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, οι ειδικοί ανακάλυψαν το πρόγραμμα που μπορεί να κρατήσει το λειτουργικό του εγκεφάλου «πιο ενεργό», έτσι σε συνεργασία με την Αpple εγκατέστησαν το πρόγραμμα μέσα σε tablet και το έδωσαν σε πεντακόσιους ανθρώπους μεταξύ των ηλικιών 60 – 75 ετών.

Tags: 

Σύμμαχος στις νοικοκυρές

Η τεχνολογία ήρθε να εκπλήξει τα νοικοκυριά μας και να κάνει τη ζωή των γυναικών πιο εύκολη. Ο λόγος για μια σκούπα ρομπότ, η οποία εκτελεί εντολές με γραπτά μηνύματα, μέσω κινητού τηλεφώνου. Φανταστείτε λοιπόν πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να καθαρίσετε τον χώρο σας μόνο με ένα γραπτό sms.

Η λειτουργία του έρχεται να ξεσηκώσει τα θέλω των γυναικών και να προσμένουν την έναρξη της πώλησης του, αφού πιστεύω πως είναι το όνειρο της κάθε νοικοκυράς, να μπορεί να τακτοποιεί το σπίτι της, όταν εκείνη θα πίνει τον καφέ της, με τις φίλες της.

Tags: