Δεκέμβριος 2016

Στοιχεία για 398 χρήστες μας ζήτησε η Ελλάδα από το Facebook!

Περισσότερα από ποτέ ήταν φέτος τα αιτήματα άρσης απορρήτου που δέχθηκε το facebook από κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, όπως δείχνει η έκθεση διαφάνειας της εταιρείας για το πρώτο εξάμηνο του 2016. Την ίδια στιγμή όμως, τα αιτήματα που αφορούσαν στην αφαίρεση αναρτήσεων ήταν λιγότερα φέτος, από κάθε άλλη χρονιά.

Γρήγορο internet και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας

Την εμπορική διάθεση γρήγορου Internet και ευρυζωνικών υπηρεσιών σε 2.247 απομακρυσμένες περιοχές...

Διαθέσιμη η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση για το Pokemon Go

Την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση για το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας Pokemon Go διέθεσε χθες η αμερικανική εταιρεία Niantic, ωστόσο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν η κίνηση αυτή θα συμβάλλει στο να καθηλώσει το κοινό όπως είχε γίνει με την κυκλοφορία του.

Η δημοτικότητα του παιχνιδιού είχε εκτοξευτεί στα ύψη όταν κυκλοφόρησε πρώτη φορά τον Ιούλιο, ωστόσο σύντομα βρέθηκε εκτός των κορυφαίων παιχνιδιών και πολλοί παίκτες σταμάτησαν να αγοράζουν εικονικά νομίσματα.

Στη Microsoft το LinkedIn έναντι 26,2 δισ. δολαρίων

Η Microsoft ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι οριστικοποίησε την εξαγορά του LinkedIn για 26,2 δισ. δολάρια, τη μεγαλύτερη αγορά στην ιστορία του τεχνολογικού κολοσσού.

Η συναλλαγή ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο, όταν ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella, γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης blog στο LinkedIn την ενσωμάτωση του επαγγελματικού κοινωνικού δικτύου στα προϊόντα της εταιρίας.

«Αόρατες» οι κάρτες του μέλλοντος

Φανταστείτε πώς θα ήταν η καθιερωμένη βόλτα στο σουπερμάρκετ για τα εβδομαδιαία ψώνια, χωρίς την ατελείωτη ουρά στο ταμείο.

Το μέλλον των πληρωμών, σύμφωνα με τους ειδικούς, προβλέπεται «αόρατο» και το μόνο που θα έχει να κάνει ο πελάτης θα είναι να περάσει από τις ειδικές πύλες στις εξόδους των καταστημάτων, οι οποίες θα σαρώνουν τις αγορές τους και θα χρεώνουν αυτόματα τον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Το επόμενο Apple Watch θα έχει στρογγυλό καντράν!

Η επόμενη γενιά του Apple Watch αναμένεται να έχει στρογγυλή κάσα, ακολουθώντας μία εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σχεδιασμού.

Αυτή τη στιγμή το κεντρικό στοιχείο του σχεδιασμού του Apple Watch είναι η τετραγωνική κάσα του, που περιλαμβάνει και την οθόνη του. Η σχετική φημολογία που έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο θέλει το επόμενο Apple Watch να αλλάζει σχεδιαστική γραμμή και να αποκτά στρογγυλή κάσα στο κοντινό του μέλλον.

Σελίδες