Δεκέμβριος 2017

Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο του κόσμου έχει μέγεθος αντίχειρα

H βρετανική εταιρεία Zanco παρουσίασε ένα νέο κινητό τηλέφωνο που είναι το μικρότερο στον κόσμο, καθώς έχει το μέγεθος μόνο ενός αντίχειρα.

Η συσκευή, που λειτουργεί στο δίκτυο δεύτερης γενιάς (2G), έχει ύψος 46,7 χιλιοστά (λίγο πάνω από 4,5 εκατοστά), πλάτος 21 χιλιοστά (δύο εκατοστά) και βάρος μόλις 13 γραμμαρίων. Η οθόνη της είναι μόνο μισή ίντσα και διαθέτει ανάλυση 64Χ32. Η μπαταρία είναι 200 mΑh και φορτίζεται μέσω θύρας micro USB, επιτρέποντας 180 λεπτά ομιλίας ή τρεις μέρες σε αναμονή (standby)

Τι συμβαίνει με την Apple, τα παλιά iPhone και τις επιδόσεις τους

Πάντα υπήρχε η υποψία ότι τα iPhone επιβραδύνονται σταδιακά καθώς η Apple προωθεί νέες ενημερώσεις iOS. Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι οι μπαταρίες ενός iPhone αρχίζουν να χάνουν σε απόδοση μετά από ένα διάστημα. Ίσως τώρα να έχει εντοπιστεί μια σύνδεση μεταξύ αυτών των δύο.

Το Geekbench ανέφερε σε ένα blog post ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά απόδοσης μεταξύ των συσκευών iPhone 6s που εκτελούν έκδοση iOS 10.2.1 και αυτών που εκτελούν το 10.2. Αυτό το σενάριο μάλιστα παρατηρείται σε πολλαπλές περιπτώσεις.

Virtual Reality στην οποία θα μπορεί να λειτουργεί η όσφρηση!!!

Η Virtual Reality θα αποκτήσει λένε την αίσθηση της όσφρησης πέρα από εκείνη της ακοής και της όρασης.
Σε μια εποχή που η VR επεκτείνει τη χρήση της, οι επιστήμονες προσπαθούν να εισάγουν σε αυτήν, την αίσθηση της όσφρησης!
Εγώ τουλάχιστον μπορώ να φανταστώ άπειρες χρήσεις αυτής της τεχνολογίας!
Πειράζει που όοοολες έχουν να κάνουν με “φανταστική” κατανάλωση φαγητού και γλυκου?:))
Αναμένω με ενθουσιασμό!!!