Ιανουάριος 2018

Διέθεσε 3.500 ευρώ για να πάρει εξοπλισμό Bitcoin και να τι τραγικό πήρε τελικά!

Την ώρα που η αγορά δεν έχει ακόμα κατασταλάξει αν πρόκειται για το άγιο δισκοπότηρο της οικονομίας ή για μια τεράστια φούσκα, ένα είναι πάντως σίγουρο, πως το Bitcoin δεν είναι DVD!

Όσο να πεις διαφέρουν ολότελα, μόνο που αυτό έπαθε ο Ichim Bogdan Cezar από το Πλίμουθ της Αγγλίας, ο οποίος ξόδεψε 3.000 λίρες (3.500 ευρώ) σε έναν πάροχο εξοπλισμού Bitcoin που λειτουργούσε μέσω της Amazon μόνο και μόνο για να λάβει μια κόπια της παιδικής ταινίας «Boss Baby»!

Έλληνες φοιτητές έφτιαξαν μικροδορυφόρο

Στην Ελλάδα σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε μικροδορυφόρος από ομάδα φοιτητών στο πλαίσιο της συμμετοχής της στον διαγωνισμό διαστημικής «CanSat in Greece». Παρότι αυτήν τη φορά δεν θα εκτοξευτεί σε ύψος μεγαλύτερο των 1.000 μέτρων κατασκευάζεται με στόχο να μπορεί να αξιολογεί εάν το περιβάλλον σε άλλους πλανήτες είναι βιώσιμο. Η φοιτητές έχουν βαφτίσει την ομάδα τους «White Noise».

Τι αλλάζει στη χρήση social media από παιδιά κάτω των 13 ετών

Πάνω από το 80% των παιδιών πέμπτης και έκτης δημοτικού στην Ελλάδα έχουν παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτό επισημαίνει ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Ε.Κ.Α.Δ.), Γιώργος Κορμάς, εθνικός εκπρόσωπος στο Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Ασφαλούς Διαδικτύου Insafe (Internet Safety for Europe), μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Υπάρχει κάποιος για όλους!

Καλή Χρονιά σε όλους εύχομαι!

Είμαι μια γυναίκα που έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου. Έχω φτάσει 40 χρονών και είμαι ουσιαστικά μόνη μου, χωρίς καμία οικογένεια.

Το μόνο που έχω, είναι η δουλειά μου και ο σκύλος μου. Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα κοινωνική και αυτό δε βοήθησε καθόλου.

Είχα κουραστεί όμως αυτή την απελπιστική μοναξιά. Ήθελα να έχω και εγώ ένα σύντροφο, μια αγκαλιά στο τέλος της μέρας!

Να μη σας τα πολυλογώ, έτσι αποφάσισα να γραφτώ στην υπηρεσία 54122 του EllinesPadou.