Απρίλιος 2012

Σπανός: Μπράβο σας, αλλά δεν τελειώσαμε...

Ο πρόεδρος της ομάδας που συνοδευόταν από τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Μπαταγιάννη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Βασίλη Καρακατσάνη και Βασίλη Μπέτση έδωσε το παρών στην προπόνηση και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Ο Σπανός τους έδωσε πολλά συγχαρητήρια για την συγκλονιστική τους απόδοση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και τους κάλεσε να τα δώσουν όλα στα play off για να τερματίσει η ομάδα όσο γίνεται ψηλότερα. "Μπράβο σας. Κάνατε όλους εμάς υπερήφανους αλλά και τους φιλάθλους μας. Δεν σταματάμε όμως εδώ.

Σαν σήμερα, 30 Απριλίου

311 ο αυτοκράτορας Γαλέριος Βαλέριος Μαξιμιανός εκδίδει διάταγμα, με το οποίο η χριστιανική θρησκεία αναγνωρίζεται επίσημα στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. 1006 στον αστερισμό Λούπους καταγράφεται η μεγαλύτερη έκρηξη σούπερ νόβα στην ιστορία. 1632 πεθαίνει ο Σίγκμουντ Γ', βασιλιάς της Πολωνίας και της Σουηδίας. 1777 γεννιέται ο Γερμανός μαθηματικός Carl Friedrich Gauss 1780 γεννιέται ο Γάλλος ρομαντικός συγγραφέας Τσαρλς Νοντιέ 1787 γεννιέται ο Σάκα, βασιλιάς των Ζουλού, που από φυλή τούς κατέστησε έθνος στο πλαίσιο της Νοτίου Αφρικής. [θαν.

Ο Άκης άνοιξε τον ασκό του Αιόλου - 40 ακόμη υποθέσεις ...

Η περίπτωση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, που διερευνήθηκε εξονυχιστικά από τη Δικαιοσύνη, δε φαίνεται να είναι η μόνη που απασχολεί τις εισαγγελικές αρχές.Σύμφωνα με πληροφορίες της "Καθημερινής", η εισαγγελία της Αθήνας επικεντρώνει από καιρό τις έρευνές της γενικότερα στην αναζήτηση εκείνων που μετείχαν σε πράξεις πολιτικής διαφθοράς και διασπάθισης του δημόσιου χρήματος.Μία ομάδα νέων εισαγγελέων, υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της εισαγγελίας κ.

"Πράσινο" από το ΠΑΣΟΚ στα Σκόπια για ΕΕ;

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επαναλαμβάνει τη θέση του ότι τα διμερή ζητήματα δεν πρέπει να αποτελούν εμπόδιο ή να χρησιμοποιούνται με τον τρόπο αυτό στη διαδικασία προσχώρησης, αλλά πρέπει να αντιμετωπίζονται με εποικοδομητικό πνεύμα και το νωρίτερο δυνατόν, λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των συμφερόντων της ΕΕ και τις αξίες της.

Τι προβλέπει το υπουργείο Εσωτερικών για τους ...

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, οι ετεροδημότες θα μπορούν να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους μόνο στην περίπτωση που έχουν καταθέσει σχετική αίτηση έως τις 29 Φεβρουαρίου 2012. Η βασική εκλογική περιφέρεια είναι η εκλογική περιφέρεια, στους εκλογικούς καταλόγους της οποίας είναι κανονικά εγγεγραμμένοι οι ετεροδημότες.

Απολογείται σήμερα o Αλκέτ Ριζάι μέσα στις φυλακές ...

Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές φέρεται ως εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης που έβαζε μέσα στις φυλακές με τη βοήθεια δύο σωφρονιστικών υπαλλήλων του καταστήματος Μαλανδρίουν ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα.

Μια απλή σκέψη: H ψήφος σου μπορεί και να τα αλλάξει ...

"Μία απλή σκέψη". Αυτός είναι ο τίτλος από ένα mail που κυκλοφορεί στο Internet και πρόκειται στην ουσία για ένα σύνολο από απλές και άκρως ρεαλιστικές σκέψεις που οδηγούν στο μόνο ίσως λογικό συμπέρασμα...Δεν βλέπουν

Δύσκολα ο Ολυμπιακός, εύκολα ο ΝΟΒ

Ν. Α. Κωνσταντοπουλος Ο Ολυμπιακός και ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης «πήραν», ως αναμενόταν, τα χθεσινά ντέρμπι της Α1 πόλο ανδρών, αλλά τη σπουδαιότερη νίκη σημείωσε ο Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου, που έκανε το μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην Α1. Ως φαίνεται, η 1η θέση της κανονικής περιόδου θα κριθεί στον αγώνα του Σαββάτου, ΝΟΒ Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ στον Πειραιά, αφού 2΄40΄΄ προ της λήξης το σκορ ήταν 5-5. Τελικά νίκησε 7-5 (οκτάλεπτα: 1-0, 1-1, 2-2, 3-2) τον Παναθηναϊκό, ο οποίος διαμαρτύρεται για την αποβολή που δόθηκε πριν να γίνει το 6-5.

Συσσίτια τώρα και στην…. Ολλανδία

Ήδη στην οικονομία της Ολλανδίας η φτώχεια είναι πολύ μεγαλύτερη από τα επίσημα νούμερα. Η καταγεγραμμένη ανεργία αγγίζει ήδη το 6% στον γενικό πληθυσμό και πολύ μεγαλύτερα νούμερα στις νεαρές ηλικιακά ομάδες. Υπολογίζεται ότι το 16% των νοικοκυριών δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα υπό τις παρούσες συνθήκες πόσο δε μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων περικοπών δαπανών που η κυβέρνηση της Ολλανδίας ετοιμάζει για μετά τις εκλογές τον ερχόμενο φθινόπωρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χειμώνας του 2013-2014 δεν θα έχει για τον ολλανδικό λαό καμία σχέση με τον περσινό.

Σελίδες