Ιούλιος 2012

Τουλάχιστον 6 νεκροί σε διαδήλωση στο Νταρφούρ του ...

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και γκλομπ για να απωθήσει διαδήλωση κατά μέτρων λιτότητας -κυρίως της μείωσης των επιδοτήσεων για την αγορά καυσίμων και τα μέτρα που επιφέρουν αύξηση στην τιμή του πετρελαίου. Στη διαδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι στην Νιάλα, τη μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας Νταρφούρ, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Αποφασιστική στάση από Σαμαρά

Του Γιωργου Π. Τερζη Αποφασισμένος να προχωρήσει στην οριστικοποίηση του νέου πακέτου μέτρων ύψους 11,6 δισ. ευρώ, παρά τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν κατά τη χθεσινή του συνάντηση με τους κ. Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη, είναι ο πρωθυπουργός. Κατά τον κ. Αντ. Σαμαρά η οριστικοποίηση του νέου μεσοπρόθεσμου και, κυρίως, η αποδοχή του από την τρόικα αποτελεί προϋπόθεση για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και για την επαναδιαπραγμάτευση των όρων της δανειακής σύμβασης.

FT προς ΔΝΤ: «Εγκαταλείψτε την Ελλάδα τώρα»!

«Σύσταση» στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από τους Financial Times! Το δημοσίευμα καλεί ανοιχτά το Ταμείο να απεμπλακεί από την Ελλάδα,

«Οι τρομοκράτες μπαίνουν στη Συρία από την Τουρκία»

Τώρα όμως έχουμε το παράδοξο καθεστώτα "μισητά" από τον αμερικανικό παράγοντα και φίλα προσκείμενα στο ρωσικό παράγοντα - όπως του Καντάφι στη Λιβύη και του Άσαντ στη Συρία - να χτυπιούνται ανελέητα από έναν άλλο "μισητό" στις ΗΠΑ αντίπαλο, και όχι μόνο έχουν ταυτιζόμενους σκοπούς αλλά επίσης βοηθούνται εξοπλιστικά , και οικονομικά από τον αμερικανικό γίγαντα και τους συμμάχους τους (όπως Κατάρ, Σαουδική Αραβία,και Τουρκία). Ομολογουμένως οι ιστορικοί του μέλλοντος θα έχουν ΠΟΛΥ δουλειά.

Η Γαλλία το χρυσό στα 4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών

Η Γαλλία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών με χρόνο 3:09.93, αφού στα τελευταία μέτρα ο Γιανίκ Ανιέλ έκανε μια εκπληκτική προσπάθεια και νίκησε τον Ράιαν Λόχτε, αφήνοντας έτσι στην 2η θέση την ομάδα των ΗΠΑ, που πήρε το ασημένιο και με τον Μάικ Φελπς στη σύνθεσή της να φτάνει τα 17 Ολυμπιακά μετάλλια στην καριέρα του. Το χάλκινο πήρε η ομάδα της Ρωσίας.

Ρωσία: Στη Σπαρτάκ Μόσχας ο Κάλστρομ

Μετά από μία μέτρια σεζόν με την φανέλα των «λιονέ», ο έμπειρος παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σπαρτάκ, κάτω από τις οδηγίες του Ουνάι Έμερι. Η διοίκηση του συλλόγου, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης θα δαπανήσει 3 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Κάλστρομ.

Ανεβαίνει ο υδράργυρος σε όλη τη χώρα. Δροσιά στις παραλίες αναζητούν οι εναπομείναντες στα αστικά κέντρα

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, προβλέπονται υψηλές θερμοκρασίες για τις επόμενες ημέρες, που θα φτάσουν σήμερα τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά, ενώ αύριο θα υπάρξει μικρή άνοδος με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 39 βαθμούς Κελσίου σε ηπειρωτικά, ακόμα και νησιά. Οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν έως τη Δευτέρα, ενώ από την Τρίτη αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας κατά δύο με τρεις βαθμούς Κελσίου.

"Έγκλημα" λέει ο ΣΥΡΙΖΑ το deal για ΑΤΕ

«Η επιχειρούμενη διάλυση της Αγροτικής Τράπεζας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την τύχη ολόκληρου του ελληνικού λαού, αφού θα ελέγχει το σύνολο σχεδόν της γεωργικής δραστηριότητας στη χώρα», προειδοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως εξηγεί, αυτός ο οποίος ελέγχει την Αγροτική Τράπεζα «στην πραγματικότητα θα ελέγχει ως ιδιοκτήτης το 40% του εγγείου κεφαλαίου της χώρας, το οποίο είναι υποθηκευμένο σ' αυτήν και μπορεί, να τους «κατευθύνει» σε μορφές παραγωγής, οι οποίες μπορεί να μη συμφέρουν τον ελληνικό λαό», και οι οποίες στην πραγματικότητα «συμφέρουν τους «επενδυτές» της τράπεζας».

«Ψαλίδι» στις αποδοχές του Αντώνη Σαμαρά και των υπουργών

Της Ελλης Tριανταφυλλου Από τη μείωση στους μισθούς του πρωθυπουργού και των υπουργών, υφυπουργών και γενικών γραμματέων θα υλοποιηθεί η αποζημίωση στους κτηνοτρόφους, για την οποία ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς είχε δεσμευτεί προεκλογικά.Σε μία κίνηση με συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, η οποία σημειωτέον δημοσιοποιήθηκε την ώρα που βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας το νέο κύμα μέτρων, ο κ. Σαμαράς έδωσε εντολή στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Χρ.

Κάντο όπως οι φίλες μας Eva και Gisele!

Αν θα κάνετε μια έξοδο τώρα που είναι καλοκαίρι, και θέλετε να φορέσετε ένα ντεκολτέ λίγο πιο βαθύ και πιο "χαλαρό"; Τότε χρησιμοποιήστε ταινίες διπλής όψης, κόψτε ένα μικρό κομμάτι και κολλήστε το μεταξύ δέρματος και υφάσματος. Έτσι θα αποφύγετε τα τυχόν ατυχήματα ειδικά τις βραδινές ώρες. Απλά φροντίστε να είναι μικρά διακριτικά κομμάτια για να μην φαίνονται.

Σελίδες