Απρίλιος 2015

Facebook: Το άκρως επικίνδυνο «Game of 72».

Ένα νέο και άκρως επικίνδυνο παιχνίδι έχει κάνει την εμφάνιση του μέσω facebook και έχει ήδη προκαλέσει ταραχή και ανησυχία σε δεκάδες οικογένειες ενώ οι αρχές προειδοποιούν τους γονείς να έχουν τον πλήρη έλεγχο των παιδιών τους.

Το παιχνίδι ονομάζεται «Game of 72» και παροτρύνει τα παιδιά να εγκαταλείψουν κρυφά το σπίτι τους για 72 ολόκληρες ώρες, χωρίς φυσικά να ειδοποιήσουν, να ενημερώσουν ή να καλέσουν κάποιο άλλο πρόσωπο, ειδικά τους γονείς τους.

Tags: 

Στα τελειώματα η κατασκευή της «έξυπνης» σφαίρας.

Μία «έξυπνη»...σφαίρα έκανε την εμφάνιση της και είναι σε θέση να μετατρέψει ακόμα και τον χειρότερο σκοπευτή σε ήρωα!

Η σφαίρα αυτή, η οποία είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, είναι αυτοκαθοδηγούμενη και έχει δοκιμασθεί με επιτυχία απο τον αμερικάνικο στρατό.

Διαθέτει υπερσύγχρονο σύστημα αισθητήρων και υπολογισμού, λεπτομέρειες για το οποίο παραμένουν φυσικά επτασφράγιστο μυστικό.

Η έξυπνη σφαίρα έχει τη δυνατότητα να υπολογίσει σε πραγματικό χρόνο πολλούς παράγοντες ταυτόχρονα, όπως είναι ο καιρός, η ταχύτητα και η κατεύθυνση του στόχου αλλά και ο αέρας.

Tags: 

Υπολογιστές σε κατάψυξη!!!

Ενα νέο είδος ψύξης για τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα σας κάνει να εκπλαγείτε ανακαλύφθηκε απο τον Έλληνα προγραμματιστή Mike Vezopoulos του οποίου το ερευνητικό πεδίο είναι επιδοτούμενο απο το M.I.T. των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Εφευρέθηκε ένα νέο είδος microchip το οποίο δουλεύει μόνο κάτω απο τους -10 βαθμούς Κελσίου.Το σύστημα ψύξης που βρήκε ο Ελληνας επιστήμονας λειτουργεί με υγρό άζωτο και κρατάει τον υπολογιστή παγωμένο στους – 35 βαθμούς Κελσίου.

Tags: 

Προσομοίωση TouchPad σε κάθε οθόνη

Η κορεάτικη εταιρία Lian Lin κατασκευάζει gadgets για υπολογιστές τα τελευταία 7 συναπτά έτη. Θέλοντας να επιχειρήσει να μπεί ακόμα πιο δυνατά στην αγορά απο το 2013 δημιούργησε το τμήμα ερευνών της το οποίο απέδωσε καρπούς μόλις δυο χρόνια μετά τη συστασή της.

Tags: 

Ο πιο δυστυχισμένος καταναλωτής της Apple.

Μπορεί η εταιρεία-κολοσσός να είναι εδώ και αρκετό καιρό στην κορυφή των προτιμήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, υπάρχει όμως και ένας άνθρωπος ο οποίος αδιαμφισβήτητα είναι πλέον ο πιο δυστυχισμένος χρήστης Apple, ή μάλλον... πρώην χρήστης!

Πρόκειται φυσικά για έναν νεαρό Κινέζο που ο χωρισμός του με την κοπέλα του έγινε σε μερικές μόλις ώρες viral και θα καταλάβετε αμέσως γιατί.

Tags: 

Samsung Galaxy S6 Vs iPhone 6: Ποιό θα αντέξει στο...βράσιμο;

Εάν όλα τα τεστ αντοχής και τα δεκάδες βασανιστήρια στα οποία έχουν υποβληθεί τα Samsung Galaxy S6 και iPhone 6 απο μειρκούς τρελούς Youtubers δεν ήταν αρκετά για να σας πείσουν ποιό είναι το καλύτερο, τότε το βίντεο που ακολουθεί σας ενδιαφέρει!
Το κανάλι στο YouTube TechRax, πήρε τα δύο αυτά smartphone, δυο συσκευές που δεν έχουν καμία πιστοποίηση όσον αφορά την αντοχή τους στο νερό, και τα έβαλε σε μία κατσαρόλα γεμάτη με βραστό νερό.

Tags: 

Στα άδυτα των Abbey Road Studios.

Αποτελεί πιθανότατα την πιο διάσημη διάβαση πεζών στον πλανήτη και έχει φωτογραφηθεί άπειρες φορές, τόσο απο διάσημους όσο και απο καθημερινούς ανθρώπους.

Μιλάμε φυσικά για τη διάβαση που βρίσκεται μπροστά απο την είσοδο των θρυλικών Abbey Road Studios, όπου εκατοντάδες τρανταχτά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας πέρασαν ώρες ατελείωτες ηχογραφώντας τις σούπερ επιτυχίες τους.

Μέχρι σήμερα, κανείς πέραν των καλλιτεχνών δεν μπορούσε να μπει μέσα στα στούντιο, δημιουργώντας έτσι ένα πέπλο μυστηρίου γύρω απο το όλο θέμα.

Tags: 

Ουδέν κρυπτόν…απο την κάμερα του Google Earth!

Τίποτα, απο ότι φαίνεται, δεν μπορεί να κρυφτεί κάτω απο το άγρυπνο μάτι της κάμερα του Google Earth, η οποία έχει καταγράψει κατά καιρούς πράματα και θαύματα!

Αυτή τη φορά, ψάξαμε και βρήκαμε ένα βίντεο με παραβάσεις, παράνομες δοσοληψίες, έως και περιπτώσεις που οδήγησαν μερικούς πίσω απο τα κάγκελα της φυλακής!

Περιπτώσεις ληστείας, αμάξια που είχαν δηλωθεί κλεμένα, πορνεία και φυτείες χασίς, όλες περιπτώσεις που καταγράφηκαν μέσω της κάμερας του Google. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα απο τη συγκεκριμένη λίστα! Δώστε προσοχή στο νο.8!

Tags: 

Ένας γάμος διαδικτυακών…διαστάσεων!

Μπορεί να σας φανεί αστείο, πρόκεται για μία πέρα για πέρα αληθινή πρόταση απο την παγκοσμίου φήμης εταιρεία ΙΚΕΑ, η οποία έρχεται να ταράξει τα όσα μέχρι τώρα γνωρίζαμε για τους γάμους και να μας προτείνει κάτι τελείως διαφορετικό.

Μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, μπορείτε να διοργανώσετε τον διαδικτυακό γάμος των ονείρων σας, διαλέγοντας όποια τοποθεσία εσείς επιθυμείτε και καλώντας όσους θέλετε!

Απο μία ερημική παραλία στην Καραϊβική μέχρι ένα πολυτελές δείπνο σε μία βικτωριανή αίθουσα, οι επιλογές που έχετε είναι αμέτρητες, το ίδιο και οι δυνατότητες.

Tags: 

Σε κυκλοφορία μία πιο...ακριβή έκδοση του Apple Watch

‘Εχετε σκεφτεί ποτέ τί θα κάνατε με 177.000 δολάρια; Μπορείτε να αγοράσετε ένα καινούριο αυτοκίνητο (όχι μόνο ένα δηλαδή!), να αποπληρώσετε ένα μεγάλο μέρος ενός δανείου για το σπίτι σας ή… εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε ένα limited edition Apple Watch.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία πολυτελέστατη εκδοχή του πιο εξελιγμένου, τεχνολογικά, ρολογιού στον κόσμο, το οποίο θα είναι διαθέσιμοσε χρυσό 24 καρατίων, σε ροζ χρυσό ή πλατίνα και σε μια μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα λουράκια πολυτελείας. Στη λίστα μάλιστα μπορείτε να βρείτε και δέρμα κροκόδειλου ή ακόμα και πύθωνα!

Tags: 

Σελίδες