Οκτώβριος 2015

Μοναδική πολυ-θήκη για smartphone!

Τρελές ιδέες φαίνεται πως έχει η εταιρεία ZVE και ολοένα κατασκευάζει πρωτότυπα αξεσουάρ για κινητά, κρατώντας τους χρήστες συνεχώς σε εγρήγορση για το τί μπορεί να σκεφτούν στο μέλλον.

Αυτή τη φορά μας εξέπληξαν δημιουργώντας μία θήκη για smartphone, η οποία όμως δεν περιορίζεται στο να προστατεύει το κινητό απο κάποια πιθανή πτώση ή απλά να του δίνει στυλ.

Tags: 

Χειροποίητοι Υπολογιστές;

Η τεχνολογία έχει μπεί με γοργούς ρυθμούς στην καθημερινότητά μας. Πολλοί άμθρωποι που ζουν ανάμεσά μας δουλεύουν μέχρι και 20 ώρες την ημέρα για να βγάλουν τα προς το ζειν. Έτσι η ζήτηση έφερε και την παραγωγή που ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.

Μπορούμε λοιπόν να φτιάξουμε το δικό μας σύστημα Η/Υ όπως το θέλουμε όπου θέλουμε και με την όψη που εμείς επιθυμούμε. Ναί είναι αλήθεια και συμβαίνει και στην Ελλάδα. Ένας τεχνικός Υπολογιστών από το κέντρο της Αθήνας είχε τη φαεινή ιδέα και η φήμη του άρχισε να εξαπλώνεται ραγδαία μέχρι που έφτασε στα αυτιά μας.

Tags: 

Το Twitter προχωρά σε απολύσεις.

Το 8% του προσωπικού της παγκοσμίως σκοπεύει να απολύσει η εταιρεία Twitter Inc, σε μία απόπειρα να ενδυναμώσει και πάλι το στάτους της και να κυριαρχήσει ακόμα μία φορά μεταξύ των social media.

Οι απολύσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν περίπου στα 336 άτομα, αποφασίστηκαν μόλις μία βδομάδα αφότου "διορίστηκε" μόνιμος διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρείας, ο συνιδρυτής Τζακ Ντόρσεϊ.

Όπως ανακοινώθηκε, η απόφαση αυτή θα κοστίσει στην εταιρεία περίπου 10-20 εκατομμύρια δολάρια σε κόστη αποζημιώσεων απόλυσης και 5-15 εκατομμύρια δολάρια σε κόστη αναδιάρθρωσης.

Tags: 

Γεμίζει "συναισθήματα" το Facebook!

Ολοένα και περισσότερες επιλογές για να μπορούν οι χρήστες να εκφράζουν πιο εύκολα τα συνασθήματα τους διαδικτυακά βρήκε το Facebook, το οποίο πλέον διευρύνει τις επιλογές του και προσθέτει νέα χαρακτηριστικά "κουμπάκια" για να μας διευκολύνει.

Όπως ανακοίνωσε ο Ζούκερμπεργκ, υπάρχουν πολλά στοιχεία στο Faceboοk, στα οποία οι χρήστες θέλουν να συμμετέχουν με ένα emoticon, πατώντας απλά ένα κλίκ. Υπάρχουν όμως πολλές φορές που ένα like δεν αρμόζει στη περίσταση, όπως για παράδειγμα σε μία περίπτωση που το περιεχόμενο της είδησης είναι θλιβερό ή αρνητικό.

Tags: 

Iphone με το πρόσωπο του...Πούτιν!

Με ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε μία εταιρεία κοσμημάτων να τιμήσει τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατασκευάζοντας μία ειδική συσκευή iPhone 6s η οποία τιμητικά θα φέρει το πρόσωπο του στο πίσω μέρος της συσκευής.

Ο λόγος για τον ρώσικο οίκο κοσμημάτων Caviar, ο οποίος θα δημιουργήσει το προαναφερθέν μοντέλο για περιορισμένη φυσικά έκδοση, καθώς θα κατασκευαστούν μόλις 63 κομμάτια, τα περισσότερα απο τα οποία είναι προπαραγγελίες.

Tags: 

Νέες αλλαγές στο facebook.

Νέες και αρκετά ενδιαφέρουσες αλλαγές έρχονται με τη νέα σεζόν στο facebook, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, δεν σταματά να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται, δικαιολογώντας έτσι την συνεχή του άνοδο, κάνοντας το έτσι το δημοφιλέστερο κοινωνικό μέσο δικτύωσης μέχρι στιγμής.

Ο ενθουσιασμός που ακολούθησε την ανακοίνωση της εταιρείας για την προσθήκη της επιλογής Dislike στα προφίλ ήταν αρκετά υψηλός, ετοιμαστείτε όμως και για το νέο επερχόμενο σχέδιο!

Tags: