Φεβρουάριος 2016

Το ίντερνετ θα διοχετεύεται από λάμπες LED

To Li-Fi, το ασύρματο ίντερνετ μέσα από λάμπες LED σύντομα θα μπει για τα καλά στη ζωή μας απειλώντας την πρωτοκαθεδρία του Wi-Fi.

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στο Mobile Word Congress, η τεχνολογία Li – Fi (light fidelity), στη μεγαλύτερη έκθεση κινητής τηλεφωνάς παγκοσμίως, που διοργανώνεται 22 – 25 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.

Tags: 

Απόλαυση σε συνδυασμό με την τεχνολογία το Α7 της AlterEgo

Το πιο όμορφο και αποδοτικό ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι το Α7, το οποίο κυκλοφορεί σε 5 νέα χρώματα. Καλοσχεδιασμένη, αποδοτική, κομψή και διακριτική λόγω μεγέθους είναι η νέα συσκευή Α7 που θα δείτε στο χώρο του ατμίσματος.

Tags: 

Διαβάζουν παραμύθια για να αποκτήσουν συναισθήματα τα ρομπότ

Στόχος τον ερευνητών είναι, τα ρομπότ να διακρίνουν πιο εύκολα το καλό από το κακό και να γίνουν πιο ανθρώπινα και πιο ηθικά. Διαβάζοντας παραμύθια σκέφτηκαν πως είναι η λύση και ερευνητές στις ΗΠΑ ξεκίνησαν την εφαρμογή, αναπτύσσοντας ένα λογισμικό, το Quixote (Κιχώτης), που επιτρέπει στα ρομπότ να διαβάζουν ιστορίες και να βγάζουν το ηθικό νόημα από αυτές.

Tags: 

Νέες ταυτότητες για τους Έλληνες

Αλλάζει η Ελληνική μας ταυτότητα, εξελίσσεται και σε συνεργασία με την εξέλιξη της τεχνολογίας, θα καταφέρουν να επιτύχουν το πλήρες «φακέλωμα».

Tags: 

Νέες κυρτές οθόνες

Σε όλα τα επαγγέλματα πλέον το αναπόσπαστο «εργαλείο» της εργασίας είναι ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής. Η οθόνη αποτελεί αναπόσπαστο και το πλέον απαραίτητο στοιχείο ενός υπολογιστή οποιασδήποτε μορφής και κατασκευής.

Tags: 

Νέες αλλαγές στο Instagram

Την υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών από έναν χρήστη, ανακοίνωσε επίσημα το Instagram.

Οι χρήστες του θα μπορούν να διατηρούν έως και 5 λογαριασμούς παράλληλα. Η έκδοση θα γίνει διαθέσιμη για Αndroid και iΟS από την 7.15 και οι χρήστες θα μπορούν να συνδέουν λογαριασμούς μέσα από τα settings του προφίλ.

Η μεταπήδηση από το ένα προφίλ στο άλλο θα είναι εύκολη. Ο χρήστης απλά θα ακουμπά το username που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει.

Να σημειωθεί ότι οι πολλαπλοί λογαριασμοί υποστηρίζονται από διάφορα οπτικά στοιχεία που κάνουν εύκολη τη διάκριση μεταξύ τους.

Tags: 

«Στοχεύει» τη Υahoo η Verizon

Επιβεβαιώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αμερικάνικης εταιρείας τηλεπικοινωνιών Lowell McAdam, το ενδιαφέρον της Verizon να εξαγοράσει τη Yahoo, σύμφωνα με δηλώσεις του στην εκπομπή «Μad Money» του CNBC.

Αρχικά ο επικεφαλής της Verizon παρουσίασε τη στρατηγική της εταιρείας, που στηρίζεται σε τρεις άξονες: υψηλής ποιότητας συνδεσιμότητα, πλατφόρμες που εξασφαλίζουν την κυκλοφορία των δεδομένων στο δίκτυό της, δικό της περιεχόμενο που υποστηρίζει το οικοσύστημα της εταιρείας.

Tags: 

Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου (Safer Internet Day)

Tην Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, θα εορταστεί για 13η συνεχή χρονιά η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet Day). H πρόσκληση αφορά όλους, τον καθένα ξεχωριστά με τον δικό του τρόπο, για ένα καλύτερο διαδίκτυο, με σύνθημα: «Ανάλαβε δράση για ένα καλύτερο Διαδίκτυο! (Play your part for a better internet)».

Tags: 

Παρουσιάστηκαν τα νέα Samsung Galaxy του 2016 Α3 και Α5

Εκτός από τη δημοφιλή κατηγορία των high – end smartphone, της Samsung που προσφέρει τα μέγιστα αλλά με το ανάλογο υψηλό χρηματικό αντίτιμο, υπάρχει πλέον και η ενδιάμεση κατηγορία, εκτός από την πολύ χαμηλή οικονομικά.

Στην ενδιάμεση κατηγορία λοιπόν, προσφέρονται ελκυστικές συσκευές, με πολλές δυνατότητες, δυνατά χαρακτηριστικά και κυρίως σε σχετικά προσιτή τιμή.

Tags: