Μάιος 2016

Κινητό «παζλ» από την Google Project Ara

Η Google έχει μια πρωτοποριακή ιδέα, στην προσπάθεια να αντιμετωπιστούν και ακολούθως να καλυφθούν όλα τα κατασκευαστικά προβλήματα, αλλά και να καλυφθούν οι ποικίλες ανάγκες των καταναλωτών.

Ένα smartphone το οποίο θα αποτελείται από αποσπώμενα μέρη, έτσι ώστε ο χρήστης να αλλάζει τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου κατά βούληση, ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Η προσπάθεια βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο υπό την ονομασία «Project Ara».

Tags: 

Νέο μοντέλο εμφανίζει η HTC μέσα στο μήνα

Έπειτα από πολύ καιρό, η HTC ετοιμάζεται να μας συναρπάσει με το νέο της smartphone, το HTC 10. Η συσκευή κυκλοφόρησε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στην Αγγλία και αναμένεται πολύ σύντομα και στη χώρα μας.

Το HTC 10 έχει φτιαχτεί βάσει σχολίων από χρήστες των προηγούμενων μοντέλων, οι οποίοι ήθελαν καλύτερη κάμερα, καλύτερη αυτονομία, αλλά και βελτίωση στον ήχο.

Tags: 

Νέο smartphone Sony Xperia XA Ultra

Η μόδα των αυτο-φωτογραφίσεων ή αλλιώς «selfies» είναι τρομερά διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα στις νεότερες ηλικίες. Λογικό είναι λοιπόν, οι εταιρείες των smartphone να παρουσιάζουν έξυπνα κινητά τηλέφωνα, με εξελιγμένες εμπρόσθιες κάμερες.

Η Sony, εκμεταλλευόμενη την μακρά εμπειρία που έχει στον τομέα φακών και φωτογραφίας, αναμένεται να παρουσιάσει ένα smartphone στην μεσαία οικονομική κατηγορία, προφανώς για να είναι πιο προσιτό στο νεαρό καταναλωτικό κοινό, με εκπληκτικές δυνατότητες. Ο λόγος για το Sony Xperia XA Ultra.

Tags: 

Κράνος με σύστημα πλοήγησης

Το πρώτο κράνος με απεικόνιση του συστήματος πλοήγησης σε πλήρη οθόνη κατασκευάζει ο Ρώσος entrepreneur, Andrew Artischev, το οποίο θα ενημερώνει τον οδηγό και με πολλά άλλα χρήσιμα στοιχεία.

Το LiveMap κράνος, εν αντιθέσει με άλλα είδη φακών/γυαλιών/κλπ., όπως το Google Glass, για παράδειγμα, στοχεύει να φέρει τις πληροφορίες που χρειάζεται ο χρήστης στο κέντρο της οθόνης και όχι στην άκρη της περιφερειακής όρασης, όπως συνηθίζουν τα υπόλοιπα.

Tags: 

Aναστάτωσε ολόκληρη την πτήση μεθυσμένος επιβάτης στο Ηράκλειο

Αναστάτωση στον αέρα προκάλεσε Βρετανός τουρίστας με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τους αστυνομικούς του αεροδρομίου Ηρακλείου, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον πύργο ελέγχου του ΚΑΗΚ. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε αεροσκάφος της Εasyjet που είχε προορισμό τη Γερμανία.

Tags: 

Νέα δωρεάν υπηρεσία για τους συνδρομητές της Wind

Νέα on line δωρεάν υπηρεσία υποστήριξης έχουν από σήμερα στη διάθεσή τους όλοι οι συνδρομητές Σταθερής & Internet WIND. Μπαίνοντας στο www.wind.gr/home/help μπορούν απλά και γρήγορα, να μάθουν και να διαχειριστούν μόνοι τους θέματα που αφορούν στη σύνδεσή τους.

Tags: 

Παγκόσμια ημέρα υγείας και ασφάλειας στην εργασία

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία. Η MMD, κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, παρουσιάζει μερικές συμβουλές για ένα, όσο το δυνατόν, πιο υγιές περιβάλλον εργασίας.

Tags: