Φεβρουάριος 2015

Έρχοντα τα «έξυπνα» παντελόνια.

Μία φρέσκια, καινοτόμα εφεύρεση έρχεται για να ταράξει την αγορά και να φέρει τα πάνω κάτω στα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τα παντελόνια!

Μία ομάδα Βρετανών ερευνητών κατάφερε να δημιουργήσει το πρώτο «έξυπνο» παντελόνι, το οποίο θα διαθέτει τεχνητούς μυς που θα επιτρέπουν σε άτομα μεγάλης ηλικίας ή με κινητικά προβλήματα να κινηθούν και πάλι με ευκολία.

Υπάρχει μάλιστα η βλέψη, μελλοντικά, τα «έξυπνα» παντελόνια να μπορέσουν να αντικαταστήσουν ακόμα και τα αναπηρικά καροτσάκια.

Tags: 

Tο δικό σας Ipad κάνει...μαγικά;

Τα Ipad έχουν κάνει εδώ και καιρό την εμφάνιση τους στις ζωές μας, αλλάζοντας δραματικά και φυσικά βελτιώνοντας τις ζωές μας.

Το Ipad έχει καταφέρει να μας «λύσει» τα χέρια, αφού είναι ιδανικό για δουλειά, για ψυχαγωγία, για ενημέρωση, για φωτογραφίες, σχεδόν για τα πάντα! Με αυτό μπορούμε να δουλέψουμε ενώ πίνουμε αναπαυτικά το καφεδάκι μας, να μιλήσουμε μέσω skype με κάποιον που είναι μακριά, να παίξουμε ένα παιχνίδι για να περάσει ευχάριστα η ώρα.

Tags: 

10 λειτουργίες των EarPods που ίσως δεν γνωρίζατε.

Τα γνωστά σε όλους EarPods, τα οποία συνοδεύουν το κάθε Iphone ή Ipad, εκτός απο πολύ καλά και εύχρηστα ακουστικά, διαθέτουν πολλές λειτουργίες που πιθανότατα να μην γνωρίζετε, οι οποίες σίγουρα θα σας λύσουν τα χέρια.

Μπορείτε, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, να ελέγξετε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, μεταξύ των οποίων είναι η Siri, η μουσική και άλλα πολλά.

Tags: 

Youtube ειδικά για παιδιά!

Μία νέα εφαρμογή ετοιμάζει η Google, η οποία θα είναι φτιαγμένη ειδικά για τους μικρούς μας φίλους και θα αφορά την δημοφιλή υπηρεσία Youtube, ενώ αναμένεται απο μέρα σε μέρα η κυκλοφορία της.

Όπως είχε ανακοινωθεί και λίγο καιρό πριν, η Google θα προχωρήσει στην έκδοση ειδικών version των υπηρεσιών της, φτιαγμένες αποκλειστικά για παιδιά. Το Youtube for kids αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Φεβρουαρίου ενώ αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο σε Android.

Tags: 

Κοσμήματα για τα…μάτια!

Μία νέα και άκρως καινοτόμα εφεύρεση έρχεται για να ταράξει τα νερά και να δώσει μία νότα χλιδής στην εμφάνιση σας, απλά και μόνο με την χρήση φακών επαφών.

Δεν πρόκειται φυσικά για τους κλασσικούς φακούς επαφής που όλοι γνωρίζουμε, αφού αυτοί περιέχουν διαμάντια και χρυσό, αντί για χρώμα. Όπως εξηγεί και ο περήφανος εμπνευστής και δημιουργός των συγκεκριμένων φακών επαφής, ο Δρ. Chandrashekhar Chawann, με την μαγική μέθοδο της έκχυσης νανοσωματιδίων, μπορείτε πλεόν να δώσετε στα μάτια μία απαράμιλλη λάμψη.

Tags: 

Το Άγιο Όρος τώρα και σε εφαρμογή!

Την ολόδικη του εφαρμογή για smartphone απέκτησε πλέον το Άγιο Όρος, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο βήμα προς την νέα τεχνολογία.

Με την εφαρμογή αυτή, η οποία διατίθεται δωρεάν, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να έχουν στο κινητό τους όλες τις πληροφορίες σχετικά με το παλαιό και το νέο ημερολόγιο, παρουσιάσεις σχετικά με όλες τις εορτές και τις νηστείες που ισχύουν κάθε μέρα, καθώς επίσης και βίους όλων των αγίων.

Tags: 

Τοp ταξιδιωτικές εφαρμογές.

Υπάρχουν συνολικά περισσότερες απο ένα εκατομμύριο εφαρμογές για smartphone, με δεκάδες καινούριες να κάνουν την εμφάνιση τους καθημερινά, καθιστώντας το λίγο δύσκολο να μπορούμε να γνωρίζουμε συνεχώς τί καινούριο υπάρχει.

Γι αυτό το λόγο, ψάξαμε και βρήκαμε για σας τις τέσσερις καλύτερες, «φρέσκες» εφαρμογές, οι οποίες μόλις κυκλοφόρησαν και είναι ιδανικές για όλους όσους λατρεύουν τα ταξίδια ή ταξιδεύουν συχνά λόγω δουλειάς.

Tags: 

Το νέο «έξυπνο» βραχιόλι.

Ένα νέο αξεσουάρ έκανε την εμφάνιση του στην αγορά και υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόσασταν μέχρι τώρα για τα αξεσουάρ γενικότερα.

Εάν έχετε κουραστεί την επίπονη διαδικασία της επιλογής ρούχων αλλά κυρίως την ακόμα πιο δύσκολη επιλογή του κατάλληλου αξεσουάρ για να ταιριάζει με τα ρούχα σας, τότε έχουμε την απάντηση για σας.

Tags: 

Το πιό ακριβό Iphone στον πλανήτη!

Νιώθοντας την ανάγκη να διαφέρουν απο τους υπόλοιπους ακόμα και σε θέματα εμφάνισης, δεν είναι λίγοι οι χρήστες έξυπνων κινητών και ειδικότερα Iphone οι οποίοι καταφεύγουν σε πανάκριβες και υπερπολυτελείς θήκες, για να «ντύσουν» τα κινητά τους τηλέφωνα και να προκαλέσουν τα βλέματα και τον θαυμασμό των γύρω.

Εκείνοι όμως που μπορύν πραγματικά να ξεχωρίσουν μόνο και μόνο απο το κινητό τους είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και σίγουρα διαθέτουν πολλά εκατομμύρια στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Tags: 

Νέα, μακάβρια επιλογή στο Facebook.

Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν τι θα απογίνει με το προφίλ τους, όταν εκείνοι αποδημήσουν.
Όταν ένας άνθρωπος αφήνει αυτόν τον μάταιο κόσμο, δεν είναι μόνο τα περιουσιακά του στοιχεία που θα χρειαστεί να διευθετήσει, αλλά πλέον είναι εξαιρετικά πιθανό να διαθέτει και λογαριασμούς σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίοι θα παραμείνουν ενεργοί, χωρίς αυτό να είναι κάτι το επιθυμητό.

Το Facebook λοιπόν αποφάσισε να διευθετήσει το θέμα, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να καθορίσει την ψηφιακή «κληρονομιά» του.

Tags: 

Σελίδες