Ιούλιος 2015

Η χειρότερη κατάδυση όλων των εποχών.

Προφανώς είχε προσδοκίες πέραν των δυνατοτήτων της η νεαρή αθλήτρια που θα παρακολουθήσετε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Πρόκειται για την Μάντισον Κίνει, το βίντεο της οποίας έχει κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες, αλλά όχι λόγω των εξαιρετικών της επιδόσεων. Η 19χρονη αθλήτρια απο την Αυστραλία συμμετελιχε στο πρωτάθλημα υγρού στίβου που πραγματοποιήθηκε στη Ρωσσία.

Εξοπλισμένη και μεγάλα όνειρα και σκληρή προπόνηση, η Κίνει ήταν αποφασισμένη, παρόλο που δεν είχε βλέψει για μετάλλιο, πίστευε όμως πως η εμφάνιση της θα ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπής.

Tags: 

Στα σκαριά οι "έξυπνες" νταλίκες!

Ένα τεράστιο βήμα παραπέρα αποφάσισε να πάει μία γερμανική εταιρεία το σχεδιασμό των νταλικών, δημιουργώντας τη δυνατότητα να κυκλοφορούν στους δρόμους χωρίς όμως να υπάρχει οδηγός πίσω απο το τιμόνι και αυτό διότι πρόκειται για ένα εξελιγμένο σύστημα νταλίκα που λειτουργεί αυτόματα και δέχεται όλες τις απαραίτητες εντολές μέσω υπολογιστή.

Tags: 

Λεωφορεία χωρίς οδηγούς...

Μια νέα μόδα έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά στην Ιαπωνία.
Εφαρμοσμένη ρομποτική τεχνολογία μέσω δορυφορικής κάμερας και gps κάνουν τα λεωφορεία σε αυτή τη χώρα να πηγαίνουν χωρίς οδηγούς.
Μπαίνετε στο λεωοφορείο, επιλέγετε μία θέση που σας αρέσει και προγραμματίζετε στο ειδικό κομπιούτερ σε ποιά στάση θέλετε να κατέβετε. Μόλις πλησιάσει η στάση που επιλέξατε, το κάθισμα δονείται και έτσι σας ειδοποιεί για να αποβιβαστείτε.

Tags: 

Ήρθε το νέο, θρησκευτικό Facebook!

Ονομάζεται Facegloria και θυμίζει σε πολλά το παγκοσμίως γνωστό Facebook αλλά ταυτόχρονα δεν έχει καμία απολύτως σχέση! Πρόκειται φυσικά για το νέο βραζιλιάνικο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο δημιούργησε για τους πιστούς της η Ευαγγελική Εκκλησία της Βραζιλίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι βρισίες απαγορεύονται ρητά, καθώς και 600 ακόμα λέξεις, οι οποίες κρίθηκαν ακατάλληλες για το συγκεκριμένο site. Μάλιστα, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και αντί για like σε κάποια φωτογραφία, μπορείς να πατήσεις Αμήν!

Tags: 

Το προσβλητικό σφάλμα της Google.

Πανικός ξέσπασε όταν μία απο τις εφαρμογές της Google χαρακτήρισε ως...γορίλες ένα ζευγάρι έγχρωμων. Πρόκειται για τη γνωστή διαδικτυακή εφαρμογή φωτογραφιών , Google Photos, η οποία βάζει αυτόματα ετικέτες σε φωτογραφίες που επιλέγουν να ανεβάσουν οι χρήστες.

Tags: 

Πώς να διατηρήσετε περισσότερη τη μπαταρία στο κινητό σας.

Μπορεί τα smartphones να είναι σχεδόν τέλεια, όμως οι συνεχόμενες προσθήκες και οι εξελιγμένες εφαρμογές που κυκλοφορούν, μπορεί να φταίνε για την μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού σας.

Μπορείτε όμως, με 6 απλούς τρόπους, να κάνετε τρομερή οικονομία και να μπορέσετε να σώσετε μερικές ώρες ζωής απο τη μπαταρία σας, έτσι ώστε να μην ξεμείνετε ποτέ, ειδικά όταν βρίσκεστε στο δρόμο και δεν μπορείτε να το φορτίσετε.

Tags: