Μάρτιος 2017

Παρουσιάστηκε το Galaxy S8, η νέα «ναυαρχίδα» της Samsung

Τη νέα "ναυαρχίδα" της, το έξυπνο κινητό Galaxy S8, παρουσίασε η Samsung Electronics. Το πολυαναμενόμενο S8 είναι το πρώτο νέο κινητό στην κορυφαία γκάμα προϊόντων που παρουσιάζει η νοτιοκορεατική εταιρεία από την απόσυρση το φθινόπωρο πέρσι όλων των συσκευών Galaxy Note 7 λόγω ελαττωματικών μπαταριών που είχαν τάση ανάφλεξης.

Η Samsung ανακοινώνει σχέδιο διάθεσης ανακατασκευασμένων Galaxy Note 7

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα ότι πρόκειται να προχωρήσει στην ανακατασκευή και εκ νέου διάθεση στην αγορά ενός αριθμού ανακληθέντων συσκευών Galaxy Note 7.

Η ανακοίνωση της κορεατικής εταιρείας δεν διευκρινίζει τον αριθμό των συσκευών που θα διατεθούν στην αγορά αλλά ούτε και τις αγορές στις οποίες θα προωθηθούν τα ανακατασκευασμένα phablets. Ειδικότερα, οι αγορές όπου θα διατεθούν τα Note 7 είναι αντικείμενο συζητήσεων της Samsung με τις κατά τόπους ρυθμιστικές αρχές αλλά και τους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Η Huawei ξεκινά την αναβάθμιση του Mate 9 με την τεχνητή νοημοσύνη Alexa

Τον Ιανουάριο η Huawei είχε προχωρήσει στην ανακοίνωση ότι θα φέρει στην τελευταία της ναυαρχίδα, το Huawei Mate 9, την τεχνητή νοημοσύνη Alexa της Amazon.

Αυτή η αναβάθμιση άρχισε να υλοποιείται από χθες στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αναβαθμίσεις OTA (Over the Air) οι οποίες θα συνεχισθούν τις επόμενες ημέρες. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Huawei Device USA, Zhendong Zhu «η νέα εφαρμογή Huawei Alexa θα προσθέσει έξυπνο φωνητικό έλεγχο στα ήδη πλούσια χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα με το Mate 9».

Το Twitter «έσβησε» 380.000 λογαριασμούς με εξτρεμιστικό περιεχόμενο

Το Twitter ανακοίνωσε σήμερα ότι κατήργησε περισσότερους από 636.000 λογαριασμούς στο δίκτυο του από τα μέσα του 2015, καθώς η εταιρεία υποστηρίζει ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον «βίαιο εξτρεμισμό» στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης.

Συνολικά 376.890 λογαριασμοί καταργήθηκαν κατά τους τελευταίους 6 μήνες του 2016, όπως ανέφερε το Twitter στην τελευταία έκθεση διαφάνειας που εξέδωσε.

Παράλληλα η εταιρεία ανέφερε ότι ξεκίνησε να δέχεται νομικά αιτήματα για αφαίρεση περιεχομένου που αναρτούν δημοσιογράφοι και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Τεχνητή νοημοσύνη διαβάζει χείλη καλύτερα από τους ανθρώπους

Επιστήμονες του Oxford University δημιούργησαν ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που τα καταφέρνει καλύτερα στο διάβασμα χειλιών από τους ανθρώπους.

Η Microsoft θα επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν ένα παιχνίδι πριν το αγοράσουν

Τη διάθεση ενός νέου εργαλείου για τα συστήματα που ενσωματώνουν το λειτουργικό της Windows 10, το οποίο θα παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίζουν δοκιμαστικά ορισμένους τίτλους παιχνιδιών μέσω των διαφημίσεών τους, ανακοίνωσε η Microsoft.

Νέο, προηγμένο και καταστροφικό κακόβουλο λογισμικό ανακαλύφθηκε στο Διαδίκτυο

Η Παγκόσμια Ομάδα Έρευνας και Ανάλυσης της Kaspersky Lab έχει ανακαλύψει ένα νέο, εξελιγμένο wiper (κακόβουλο λογισμικό που διαγράφει αρχεία), με το όνομα StoneDrill.

«Ατομικός» σκληρός δίσκος με 1000πλάσια χωρητικότητα

Μεγάλες αλλαγές στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στα συστήματα αποθήκευσης δεδομένων μπορεί να φέρει ένα τεχνολογικό επίτευμα ερευνητών...

Η Samsung ανακοίνωσε ότι ξεκινάει την αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat

Μετά από εβδομάδες δοκιμών, η Samsung ξεκίνησε επίσημα την αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat για τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Με τη διάθεση της αναβάθμισης, νέες και βελτιωμένες λειτουργίες επιτρέπουν στους χρήστες των Galaxy S7 να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες της συσκευής τους. Επίσης, η αναβάθμιση προσφέρει πιο υψηλές ταχύτητες για downloading εφαρμογών και αναβαθμίσεις λογισμικού. Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες αλλαγές στην εμπειρία χρήσης (UX).

Το μενού γρήγορων ρυθμίσεων (Quick Panel) και οι ειδοποιήσεις

Σελίδες